Γιώργος

Παπαδουκάκης

Δικηγόρος Παρ'Αρείω Πάγω

English

Βιογραφικό

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1968. Ο πατέρας μου ήταν δικηγόρος (συνταξιούχος πλέον) και η μητέρα μου απόφοιτος της Νομικής Αθηνών. 
Τελείωσα το Γυμνάσιο και το Λύκειο στις Βρυξέλλες, όπου η μητέρα μου υπηρετούσε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Μετακομίσαμε μόνιμα στη Ραφήνα το 1990. 

Μετά την αποφοίτησή μου από τη Νομική Αθηνών, εργάστηκα με σύμβαση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις Βρυξέλλες, στη Νομική Υπηρεσία της Γενικής Διεύθυνσης Τελωνείων και Εσωτερικής Φορολογίας (τότε DG XXI). 

Το 1995 συμμετείχα με επιτυχία στις πρώτες εξετάσεις της Εθνικής Σχολής Δικαστών από όπου αποφοίτησα το 1997. Διορίστηκα Πάρεδρος Πρωτοδικών στο Πρωτοδικείο Αθηνών και, μετά την προαγωγή μου, υπηρέτησα ως Πρωτοδίκης στην Κέρκυρα (1998 - 2001) και στη Θήβα (2001 - 2005).  

Το 2002 το Υπουργείο Δικαιοσύνης με όρισε μέλος της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο. Το 2003 μετείχα ως μέλος της Ελληνικής Αντιπροσωπείας κατά τη διάρκεια της Ελληνικής Προεδρίας στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο.  

Το 2005 ορκίστηκα Δικηγόρος Αθηνών και άσκησα δικηγορία σε ένα από τα σημαντικότερα γραφεία στην Αθήνα, αποκτώντας πολύτιμη δικηγορική εμπειρία σε διαφόρους τομείς.
Το 2010 αποφάσισα να ανεξαρτητοποιηθώ επαγγελματικά, ανοίγοντας δικηγορικό γραφείο στη Ραφήνα. 

Έχω διατελέσει νομικός σύμβουλος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, έχω εκπροσωπήσει τον Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου για υποθέσεις Κτηματολογίου και παρέχω τις νομικές μου υπηρεσίες σε διάφορες εταιρείες. 

Συμμετείχα στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου 2010 ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος. Έχω διατελέσει μέλος του ΔΣ του Αθλητικού Συλλόγου Νέου Βουτζά, του Εξωραϊστικού Συλλόγου Νέου Βουτζά, του Αθλητικού Ποδοσφαιρικού Ομίλου "ΘΥΕΛΛΑ", του Συλλόγου Κρητών Ραφήνας και μέλος του ΔΣ του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (ΔΟΠΑΠ) του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου. 

Μιλάω και γράφω στα Αγγλικά και στα Γαλλικά. 

Δικηγορικό Γραφείο

Βιθυνίας 2, Ραφήνα 19009

Τηλ. 2294028006, Fax 2294028024

gp@rafinalaw.gr